aaMagunkról


A kristálycsillárok évszázadok óta a szépség, az elegancia, a rang és a pompa szimbólumai, melyeket a mai napig generációk csodálnak légies ragyogásukért és csillogásukért, mely egyszerre szemet gyönyörködtetõ és tekintélyt parancsoló.

Egyedi, méretre gyártott kristálycsillárok készítõiként hisszük, hogy követve a történelmi hagyományt, de megfûszerezve azt némi Avant-Garde kreativitással és az Art Deco mûvészeti irányzat tradícióival a kristálycsillárok a 21. században is látványos és lenyűgözõ kiegészítõi lehetnek bármely térnek. Egy gondosan kiválasztott darab olyan, mint egy ékszer, mely megkoronázza a teret, ezáltal nem csak fényt, de presztizst és eleganciát is sugároz. A kristálycsillárok idõtálló szépségükkel bebizonyították, hogy nem múló divatirányzatot képviselnek, s mára a klasszikus és modern irányzatok keveredésével váltak a díszítés és funkcionalitás mellett a kortárs mûvészet képviselõjévé is.

Ennek bemutatására hoztuk létre a Luchiante kristálycsillár márkát, és a múlt századok barokkos pompáját levetkőzve burkoljuk a kristálycsillárokat egy letisztult, XXI. századi, elegáns köntösbe. Manufaktúránkban minden csillár egyedileg, kézimunkával készül, a legnagyobb gondossággal, a megrendelõ által kiválasztott formában, méretben és kristály elemekkel, így a Luchiante kristálycsillárok belsõépítészeti alkalmazásaik lehetõsége szinte végtelen.
Egy exkluzív és különleges kristálycsillár elkészítése nem csak nagy szakértelmet és szenvedélyt, de a legjobb alapanyagokat is megköveteli. Éppen ezért csillárjaink gyártása során olasz nemesacélt és a legszebb ólomkristály elemeket használjuk, olyan neves gyártóktól, mint az Asfour, mely a világ legnagyobb ólomkristály gyártója vagy a Swarovski, mely rendkívül magas minõségû csiszolása miatt méltán a legismertebb márka a kristályok között.
A megrendelõi elképzeléseket szem elõtt tartva garantáljuk, hogy a Luchiante kristálycsillárok az Ön otthonába is elhozzák a káprázatos ragyogását és a lélegzetelállító, idõtlen szépséget, mely mágnesként vonz magához minden tekintetet.

Szenvedély.   Elegancia.   Ragyogás.